Beoordelingen van Reeshof Burgers & Kip Tilburg

Recente recensies

5.0
E.
20 mei 2024

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniela
18 mei 2024

Altijd vers en lekker. Dankjewel

Corina Geuze
13 mei 2024

Maandspeciaal Asian karaage fried chicken is zeker een aanrader. beide smaken geprobeerd HEERLIJK. We hebben weer lekker gegeten

Sandra
12 mei 2024

De burgers en frietjes waren weer heerlijk!!

Shandely
5 mei 2024

Goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
3 mei 2024

De hamburgers en frietjes waren heerlijk! Top!

Peters
28 april 2024

Prima gegeten, krokante friet en lekkere burger

Nico den Dekker
27 april 2024

Zoals altijd voortreffelijk. Warm, smaakvol en uitstekende service. Echt een topper!!!

Wendy Frissen
22 april 2024

Snelle service nadat ik een foutieve bezorgtijd had ingevoerd, er wordt met je meegedacht. Het eten was heerlijk, alles warm en vers bereid. Goede kwaliteit, hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
22 april 2024

Sinds ruim 4 maanden zo'n beetje vaste klant nu en zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aminda Aerts
19 april 2024

Heerlijk gegeten, mooi op tijd en geweldige bezorger Joost

Shandely
15 april 2024

Mijn eigen eten ( burger xl menu )was heerlijk, mijn dochter vond de wrap saté minder lekker. Wel goede ervaring van bestellen tot bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry Snelders
13 april 2024

Altijd lekker. Altijd op tijd. Thanks guys

Monique van der Voorn
8 april 2024

Het eten was er heel snel binnen een half uur. De Loaded frietjes waren heerlijk en nog knapperig ook. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
7 april 2024

Friet is heerlijk, ook de hamburgers en snacks!

Corina Geuze
6 april 2024
v Raak
4 april 2024

Zoals gewoonlijk weer zeer snel, goed warm en heerlijk gegeten bij Burger en Kip!! Snelle bezorging ruim binnen de aangegeven tijd, erg vriendelijke bezorger en lekker gegeten. Tot de volgende keer en ga zo door!!

Cindy
1 april 2024

Bezorging was super snel. Het eten was heerlijk zoals altijd. Dikke aanrader 🔥

Buuh
1 april 2024
Yvonne
17 maart 2024

Precies op tijd , knapperige warme friet en een heerlijke kipburger! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
16 maart 2024

Heerlijke burgers en frietjes! Nette bezorger en keurig op tijd

Teuni
15 maart 2024

Echt goede kwaliteit. Kindermenu superleuk en goede, lekkere friet. Burgers en milkshakes top.

Quint
13 maart 2024

ALTIJD LEKKER!!! Zeer vriendelijke bezorgers en eten is altijd vers en warm!

Ilse
11 maart 2024

Zoals gewoonlijk weer fantastisch. Eten is heerlijk, bezorging was supersnel en vriendelijk

Henry Snelders
11 maart 2024
Ronny
9 maart 2024

Zoals altijd weer heeeeeerlijk

Stef
7 maart 2024
Carola
3 maart 2024

Jammer genoeg waren vandaag de burgers en friet bijna koud. Wij bestellen regelmatig omdat het altijd heel lekker en ook warm is. Bezorging was zoals altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 maart 2024

Super lekker perfect volgens afspraak bezorgd echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naima Ebrahim
3 maart 2024

Overheerlijk ambachtelijk bereid eten op hoog niveau . Snelle service . Vriendelijk personeel . Een aanwinst voor reeshof

Inez
2 maart 2024

Heerlijk en netjes op tijd:)

Henry Snelders
2 maart 2024

Altijd super. Altijd op tijd. Thanks guys.

Steenbakkers
26 februari 2024

De bestelling was netjes op tijd en super lekker

Jurgen Krijnen
25 februari 2024

Super lekker eten! Altijd warm als het bezorgd word.. Gewoon een dikke aanrader… En de bezorgers zijn ook altijd netjes en aardig! Hier kunnen nog veel Zaken iets van leren.. Dikke complimenten 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Brouwer
23 februari 2024

Wij hadden een hele goede kwaliteit en de bezorging was TOP. Wij hadden opgegeven dat de bestelling tussen 18.00 uur en 18.20 geleverd mocht worden. En om 18.05 uur stond de bezorger aan de deur. Alles was op uitstekende temperatuur en hele goede smaak. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier iets bestellen. Voor ons een blijvertje.

Nicole
21 februari 2024

Snelle bezorging en altijd warm en vers. Wij bestellen wekelijks en het is ALTIJD goed!

Nathalie
19 februari 2024

Lekker eten, zat alleen 1 sausje niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jerry
17 februari 2024

Zo als vaker weer heerlijk gegeten 👍👍

marco
15 februari 2024
Janis
14 februari 2024

Chilli sauce was the best

Obbens
14 februari 2024

Voor de 1e keer besteld maar zeker niet voor de laatste keer. We hebben echt genoten van hamburger en van friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhagen
14 februari 2024

Maakt niet uit wat je besteld , het is allemaal even lekker

Henry Snelders
10 februari 2024

Altijd lekker. Thanks guys

Renzo
4 februari 2024
Inge
1 februari 2024

Lekker, warm en super snel bezorgd!

Marco
29 januari 2024

altijd weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
28 januari 2024

Zoals eigenlijk elke bestelling komt het eten lekker warm aan huis, smaakt goed en keurig op het aan gegeven tijdslot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
28 januari 2024

Heel fijn dat je in de opmerkingen van alles kan vragen en dat gekke dingen kunnen - friet zonder zout, etc. En lekker!

Ghering
25 januari 2024
Marion
22 januari 2024

Alles was heerlijk vers, goed warm en op tijd bezorgd door een kanjer van een bezorger! Dankjewel weer Joost en Monique x

Richard
21 januari 2024

Zoals gewoonlijk, vlug, warm, en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingmar
21 januari 2024

Echt een aanrader, super

N
20 januari 2024

Friet perfect, lekkere milkshakes. Her valt mij alleen wel op dat de laatste paar bestellingen de snacks echt te kort zijn gebakken.

Vanessa
18 januari 2024

Super snelle bezorging. Super vriendelijke bezorging. Bestellen hier altijd omdat de friet heerlijk is; lekker krokant en niet vet. En de burgers zijn de enige burgers die ik in NL heb kunnen vinden die smaken zoals in een Diner. Vandaag de smash burger. Maar een dubbele besteld omdat ik gewend ben dat het vlees altijd ver te zoeken is. Niet hier hoor! Enkele burger had ook voldoende geweest. Heerlijk sappig en super vers belegd. Mijn kids houden van dit kindermenu omdat de cadeautjes altijd top zijn. Geen goedkope rommel. Mijn man zweert bij de burgers van Reeshof Burgers & Kip omdat het naar de burgers in Tennessee smaakt. Ook de load fries Alabama. Heerlijk! Zoals altijd was het eten heerlijk en de bezorging top. Voor ons de enige go-to tent in Tilburg. Nog nooit teleurgesteld. Ook het spaarsysteem via hun eigen website: top!

Reactie van Reeshof Burgers & Kip

Hoi Vanessa, Bedankt voor de lovende recensie en uiteraard het bestellen op ons eigen platform. Hier worden wij vrolijk van

Noushad
15 januari 2024

Gewoon lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
12 januari 2024

Altijd goed...vriendelijke bezorgers.goede service..

Henry Snelders
11 januari 2024

Altijd snel bezorgd. Altijd heerlijke kip. Super hoor. Thanks.

Desiree
7 januari 2024

Lekkere warme burger! Nette vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
7 januari 2024
Nico
5 januari 2024

Was weer goed, alleen de bitterballen waren veel te kort gebakken en vielen helemaal uit elkaar, de rest was zoals gewoonlijk top.

Annet Brouwer
5 januari 2024

Zoals altijd is de kwaliteit uitstekend. Knapperige goudgele friet. Loaded fries zijn echt een aanrader!! Burgers zijn ook heerlijk Bezorging op tijd en vriendelijk. Ga zo door!!

Sandra
28 december 2023

Altijd super!!

Nico den Dekker
23 december 2023

Begint 'vervelend' te worden ;-). Weer uitstekende kwaliteit en perfecte smaak.

Frans
22 december 2023

Zoals altijd lekker, ik vind de asian fried chicken met Tokyo flavour zeker een aanrader. Friet altijd krokant en warm. Mijn vaste adres bij lekkere trek

Nico den Dekker
21 december 2023

Het smaakte, zoals gewoonlijk/verwacht, weer fantastisch. De verschillende Kipbuckets waren Toppiee!!!

Yvonne
21 december 2023

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
10 december 2023

Lekker en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
10 december 2023

Had extra bacon en ei besteld, bij mijn dubbele kipburger. Maar helaas dat zat er niet bij..voor de rest smaakte het prima.

Marcel jacobs
9 december 2023

Het is altijd lekker.. goed warm ,goede hoeveelheid en vriendelijke bezorgers..

Rob
9 december 2023

Bestelling werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger en het eten was lekker en nog goed warm. Jammer dat de bbq saus vergeten was.

Inez
8 december 2023

Geleverd binnen een uur op vrijdag, lekker en vers

Nick
8 december 2023

Niks op aan te merken, het was weer heerlijk.

Josine
6 december 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!

Khalid
4 december 2023

Lekker eten !!!! Op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dutchludolf
4 december 2023

Mexicano smaak blijft achter door manier van bakken?

Peeters
4 december 2023

De bestelling was mooi op tijd Alles netjes verpakt En was erg lekker 1 min puntje de kleine milkshakes vond ik wel wat duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Brouwer
2 december 2023

Zeer goede kwaliteit. Friet heerlijk, gezouten, en niet slap. Bezorging top! Half uur eerder dan vooraf werd aangegeven.

Khalid
27 november 2023

Heerlijk gegeten. Een van de weinige restaurant die ik ken in Tilburg die op tijd bezorgd. Eten was top en halal !!!

Ingrid
26 november 2023

Eenmaal een keer bestellen en je wilt echt niet meer naar die gele M. Zoveel lekkerder!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
26 november 2023

De Friet is zoals gewoonlijk harstikke lekker! Mede als de bamischijf en de kroket burger. Alleen de hash brown burger was een zware tegenvaller. De hashbrown was totaal niet knapperig, hij was zacht en zompig en niet de hashbrown structuur die je normaliter in Amerika krijgt. Verder was het wel goed, ik heb de hashbrown er gewoon afgehaald en weggegooid.

Rav
25 november 2023
Brigitte
23 november 2023

Zoals altijd weer super lekker, maar helaas ontbraken dit keer beide sausjes. Geprobeerd te bellen, maar geen contact gekregen

In t Groen
19 november 2023

Erg lekker. Hamburger met goede smaak. Frites lekker warm bij thuis komst. Vriendelijk personeel.

Yvonne
19 november 2023

Het was weer lekker. Fijn op tijd bezorgd én, ook niet onbelangrijk, nog warm. Dankjewel weer😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
18 november 2023

Elke keer weer goed

Gwen
17 november 2023

Prima kwaliteit!

Erwin
15 november 2023
Nicole
10 november 2023

Heerlijk zoals altijd!!! En vriendelijke bezorger.

Milou
8 november 2023

Altijd lekker zelfs de bezorger

Zeegers
6 november 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!!

Honders
5 november 2023

Al vaak besteld bij reeshof burgers en kip, altijd goed. De enige thuisbezorger waar de frietjes altijd lekker krokant en warm zijn. Ook de kipburgers zijn lekker, al het andere heb ik nog niet geprobeerd. Netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasia
4 november 2023

Altijd het lekkerste!

Shiv
3 november 2023

Goeie kwaliteit, optijd geleverd zeer tevreden ! 5 sterren

Lekker
3 november 2023
Paul
1 november 2023

Zeer goed en lekker eten.

Rachida
1 november 2023

Eerste keer besteld en het was snel bezorgd en de kip burgers waren lekker van smaak we gaan hier vaker bestellen

Jan Hobbelen
30 oktober 2023

Burgers waren weer lekker.

Monique
29 oktober 2023

Tropical chicken burger was erg lekker, goed op tijd geleverd .Maar de black burger bun vond ik niet smakelijk, broodje was erg zacht en Klef. Misschien kan je een droog en knapperig ijsberg sla tussen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Reeshof Burgers & Kip

Beste, Monique Dankjewel voor je beoordeling De zwarte Bun staat ook niet vast op ons menu dat was puur bedoeld voor Halloween We gaan ze wel als dubbele burger doorvoeren maar dan op onze normale broodjes Groetjes Team Burgers en Kip

Schenkels
29 oktober 2023
Henk
27 oktober 2023

Het eten was weer super het blijft de lekkerste friet van Tilburg.